Jaume Collboni: La meva visió per a BCN

La meva visió de Barcelona

Des de la recuperació democràtica Barcelona s’ha caracteritzat per ser una ciutat d’oportunitats i progrés. 32 anys d’ajuntaments d’esquerres han ajudat a fer una ciutat amb un fort dinamisme social i econòmic, una gran vitalitat cultural i un fort teixit associatiu i ciutadà.

Aquest llegat és ara en perill. En els últims anys han crescut les desigualtats, s’ha destruït l’ocupació, s’ha esfilagarsat el teixit social i la ciutat en el seu conjunt ha cedit en presència i lideratge. Barcelona ha perdut la seva identitat, navega sense rumb ni projecte, sense lideratge, subordinada, davant la indiferència i la passivitat de l’alcalde Trias.

M’indigna veure com la ciutat que es va construir amb tant d’esforç col·lectiu viu avui la segregació social, l’augment de l’atur i la destrucció de la imatge internacional de Barcelona com a ciutat admirada arreu.

És per tot això que vull liderar un projecte de recuperació de Barcelona. Perquè no em conformo. Perquè vull recuperar la Barcelona il·lusionada i ambiciosa, que no es resigna a veure com les desigualtats van esquinçant la ciutat en dos, la que funciona i la que no. Perquè crec que es pot fer. Perquè ja ho hem fet. Barcelona necessita un nou projecte de transformació que torni a fer d’aquesta ciutat un exemple d’igualtat, justícia i solidaritat.

Lleguir tots els documents de compromis de Jaume Collboni amb Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos

  • Responsable Joan .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios 1&1.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en el Aviso Legal.